Har du frågor om våra nissebrev?


Hur levereras mina nissebrev?
De tryckta nissebreven skickas i ett juligt, men omärkt kuvert till din brevlåda. Vi postar din order nästkommande vardag klockan 7, och brevet går som 1:a klassbrev med PostNord. Normalt delas de ut nästkommande vardag, men det kan se lite olika ut beroende på var du bor. Inför jul blir det också ofta förseningar, men har du inte fått ditt brev inom 7 dagar efter att du gjort din beställning ber vi dig att kontakta oss genom formuläret på den här sidan. De digitala nissebreven skickas digitalt till din e-postadress automatiskt efter köp, och du får själv skriva ut breven på en skrivare. Breven kommer i två versioner, dels originalversionen och dels en utskriftsvänlig version med mindre färg.

Mina nissebrev har inte kommit...
Inför jul kan man behöva räkna förseningar med Postnord, men har du inte fått dina tryckta brev inom 7 dagar efter att du gjort din beställning ber vi dig att kontakta oss genom formuläret på den här sidan. Har du inte fått dina digitala filer en timme efter köp ber vi dig att kontrollera att du angivit rätt e-postadress i ditt köp, och sedan söka i skräpposten. Tänk på att all skräppost inte visas när du söker från mobilen, så vi rekommenderar att du söker från en dator.

Vad kostar frakten? 
Hos oss handlar du alltid fraktfritt - oavsett stor eller liten beställning.

Hur kan jag betala mina nissebrev? 
Betalning Hos oss betalar du enkelt genom Klarna Checkout. Det betyder att du kan välja mellan att bli fakturerad, betala direkt med kontokort eller via din bank eller dela upp din betalning. Fullständiga villkor finns att läsa när du kommer till betalningen i kassan.

Hur returnerar eller reklamerar jag mina nissebrev?
Hos oss har du alltid 14 dagars returrätt när du köper tryckta nissebrev. Observera dock att du som kund själv får stå för returkostnaden. Skulle något vara fel med dina Nissebrev skickar du självklart tillbaka dem utan kostnad. Oavsett anledning behöver du alltid kontakta oss innan så berättar vi hur du ska gå tillväga. Digitala nissebrev kan inte "returneras" om du valt att klicka på länken för nedladdning.

Hur hanterar ni min integritet som kund?
Vi behandlar förstås alla personuppgifter vi får med yttersta varsamhet. Det betyder att vi aldrig kommer att sälja dem till tredje part, och att vi förvarar dem på ett säkert sätt. Vi efterfrågar bara det vi absolut behöver för att du ska kunna göra din beställning och för att vi ska kunna leverera det du har beställt. Vi raderar dina uppgifter på din begäran.   Vi kan komma att använda din epostadress för vår egen marknadsföring, till exempel för att informera om nya produkter till nästa jul, eller för att fråga vad du tycker om våra produkter, men vi kommer aldrig att dela dem med någon annan.

Hur hanterar ni cookies?
När du besöker vår sida sparar vi dina cookies, om du inte själv väljer att dessa inte ska sparas. Det gör vi för att kunna ge dig en bättre upplevelse, och för att lära oss mer om vad våra kunder vill ha.

För vem passar nissebreven?
Våra nissebrev riktar sig till både barnen och de vuxna i familjen och därför passar de för alla, oavsett hur familjen ser ut. Lämplig ålder för alla våra nissebrev är 2-7 år.

Behöver du fortfarande vår hjälp? Kontakta oss genom formuläret nedan. 

">