Vad är nissebrev?

Nissebrev är precis vad det låter som: små, små brev från en tomtenisse. Kanske har du sett de små dörrarna som man kan sätta på väggen, vid golvet? Bara fantasin sätter gränser när det kommer till hur mycket saker nissen kan ha: en liten stege, en egen spark, en liten chokladkopp, träskor, en stol, skidor och mycket mycket mer finns att köpa färdigt - eller pyssla själv!  

Nissebreven ger nissedörren en extra dimension, och gör nissen ännu mer närvarande. Från den första december och fram till julafton lämnar nissen ett litet brev om dagen till familjens barn. I brevet berättar nissen om sitt liv som tomtenisse, hur det är i tomtens verkstad och vad man gör hela dagarna på Nordpolen.

Hos oss hittar du flera olika sorters Nissebrev, för alla barn är ju olika, eller hur? Välj mellan Nissebrev med mycket bus, Nissebrev med spännande frågor för hela familjen, Nissebrev som lär ut läsförberedande språklekar och Nissebrev för barnen som älskar att räkna och klura.

Om oss

Nissebreven är skrivna och designade av Glimra Förlag. Glimra är ett svenskt förlag som funnits i femton år, som ger ut presentböcker och fyll-i-böcker för livets alla viktiga och vanliga dagar. Här hittar du flera böcker för det första året, den populära Födelsedagsboken och fina fyll-i-böcker att ge till mamma, pappa eller den du älskar allra mest. Läs mer om Glimra Förlag och se hela sortimentet här!