Om oss

Glimra Förlag är det lilla förlaget som tror att våra kunder uppskattar vårt fokus på att skapa personliga produkter av hög kvalitet i både språk och design. Förutom nissebrev ger vi ut presentböcker, där vår specialitet ligger på fyll-i-böcker - böcker man fyller i själv för att göra det möjligt att spara livets viktigaste minnen. För oss är det viktigt att alla känner sig välkomna i våra produkter - oavsett familjekonstellation, upplevt kön, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, och möjlig trosuppfattning.

Glimra Förlag drivs av Jenny och Hanna. Jenny är utbildad lärare med språk som inriktning, och har också en examen i medie- och kommunikationsvetenskap. Hanna är utbildad ekonom med inriktning på affärsutveckling och hållbarhet. Utöver det är vi föräldrar, vi är någons  barn, partner, syskon och vän – och det är den allra största anledningen till att vi startade Glimra Förlag.


Hos oss hittar du ett brett sortiment av nissebrev som passar alla typer av familjer. Till skillnad mot en traditionell julkalender skapar vår nissebrevskalender en mysig stund tillsammans för både vuxna och barn, med sina tänkvärda frågor och små engagerande uppdrag. Vi hoppas att ni kommer att få en härlig nedräkning till jul tillsammans med oss!


Läs med om oss och våra produkter på www.glimraforlag.se