TÄVLA MED RIKTIGA NISSEBREV

Vi lottar ut ett presentkort värt 300 kr varje dag fram till julafton!


Vinn fina nissepriser varje dag fram till julafton!

För oss är det viktigt att nissebreven ska vara något som är lätt att göra med familjen, så att de på riktigt ger julkänsla och glädje istället för prestationsångest och stress. Men samtidigt finns det ju så mycket roligt runt omkring nissebreven, och vi är så nyfikna på att få veta hur ni använder dem. Därför lottar vi varje dag fram till julafton ut ett presentkort på 300 kr, bland er som köpt våra nissebrev och som delar med er av bilder från era nisse-äventyr!

Vad vinner man?

Varje dag drar vi en vinnare som får ett presentkort på 300 kr att handla för hos www.linasgladjeyra.se. Där finns MASSOR av fina nissetillbehör (och annat fint förstås) så kika in där!

Hur tävlar man?

Om du har Facebook och Instagram behöver du följa oss där. Ta sedan en bild som har med nissebreven att göra och tagga oss i inlägget med #nissebrev OCH #nissetävling). Om du inte har ett öppet konto, eller om du inte har Facebook eller Instagram kan du istället maila din bild till hej@riktiganissebrev.se. Det kan vara bilder på hur nissen lämnat brevet, när ni läser brevet, när barnen hittar eller tittar på brevet, när nissen har busat eller vad som helst som har med nissebreven att göra.

Viktigt att veta är att du, när du skickar in bilden, också ger oss rätt att använda bilden. Det kan till exempel innebära att vi delar den på vår hemsida eller i våra sociala kanaler, eller använder den i reklam för våra nissebrev, i år eller kommande år. Tänk därför på att inte ta bilder på någon som inte själv godkänner det!

När får man priset?

Vi utser en vinnare varje dag och lägger upp vinnarbilden på våra sociala kanaler. Har du Instagram eller Facebook så taggar vi dig där. Har du mailat in din bild så meddelar vi dig via mail. Du får din rabattkod inom 1-2 dagar och sen är det bara att handla på!

God jul önskar vi på Riktiga nissebrev


Följ oss och se utvalda bilder!

Vi delar utvalda bilder på våra sociala kanaler under hela december. 
Följ oss för att vara med och tävla, och för att se några av alla fina bidrag!